Popodne na Ti sa Vesnom

Na programu: 13:00 - 16:00 Muzika koju Srbija najviše voli
Vesna_onair.png
Dorucak_sa_zvezdama_NEW_layout_header4.jpg
 

Doručak sa zvezdama

Oduvek ste želeli da se nađete u društvu vaših omiljenih izvođača? Želeli ste da vidite kako izgledaju ujutru, da li su zaista raspoloženi kao što jesu kada se pojave u medijima? Radio S vam je pružio idealnu priliku da osvojite karte za druženje sa VIP ličnostima!

 

Svakog četvrtka poznati izvođači gostovali su u jutarnjem programu Radija S u terminu od 09-10h. Akcija je održana u decembru 2013. godine ali zbog velikog interesovanja na koji je naišla kod slušaoca, Radio S je odlučio da je ponovi. "Doručak sa zvezdama" zvanično je počela 8. maja i održavala se svakog četvrtka u maju. Svi zainteresovani slušaoci koji su želeli da budu nagrađeni prijavljivali su se tako što su se registrovali na sledećem linku: www.smedia.rs/dorucak

 

A da bi osvojili karte, mi smo zvati prijavljene slušaoce jako rano i ko se javi i odmah zapeva pesmu gostujućeg izvođača, osvajao je VIP karte. Tako ste imali priliku da se fotkate sa poznatima, družite sa njima, da doručkujete zajedno, ali i da osetite kako je to kad vam zapevaju "na uvce". U maju i junu gosti u "Doručku sa zvezdama" bili su Vlado Georgiev, Željko Samardžić, Sergej Ćetković i grupa "Van Gogh".

komentari (57)

 • PETAR
  10. 10. 2016.
  RADIO S1
 • PETAR
  10. 10. 2016.
  RADIO S1
 • PETAR
  10. 10. 2016.
  RADIO S1
 • PETAR
  10. 10. 2016.
  RADIO S1

Slušajte nas