Muzika

Trenutno na programu: Aleksandra Radović - Čuvam te
Radio S

Akcija "Slikaj i vozi"

Radio S u saradnji sa Capriolom vas poziva na akciju "Slikaj i vozi"

 

 

DOBITNICI:

1. Pavle Šarenac

2. Sara Mandić 

3.  Marija Dispiter

 

Slikajte se sa što više različitih Capriolo bicikala i pošaljite nam u inbox facebook ili instagram stranice Radija S. Broj fotografija je neograničen ali neophodno je da bicikli budu različitih Capriolo modela. Pobednik je učesnik sa najviše slikanih različitih Capriolo modela koji na kraju nedelje osvaja Capriolo bicikl. 

 DOBITNICI:

1. Pavle Šarenac

PRAVILA UČESTVOVANJA :

 

PRAVILNIK O AKCIJI ” SLIKAJ I VOZI

 

Pravilnik o akciji ” Slikaj i vozi (u daljem tekstu: Akcija) sadrži opšte uslove i pravila po kojima građani mogu da učestvuju u okviru Akcije, а u realizaciji Radija S1 iz Beograda.

1.U Akciji mogu učestvovati svi građani sa prebivalištem u Republici Srbiji stariji od 18 godina.

 1. Pozivamo slušaoce Radija S da pošalju slike/selfije u inbox fb stranice Radija S i u inbox instagrama Radija S, na kojima se slušatelj/slušateljka slikao/la sa biciklom marke Capriolo.

Broj fotografiji nije ograničen, ali je bitno da bicikli budu različiti na svakoj slici, kao i da na istoj slici može da bude i više bicikli marke Capriolo.

Slušalac koji se na nedeljnom nivou slikao sa najviše različitih Capriolo bicikala koje se nalaze na jednoj ili zbirmo na više fotografija, osvaja Capriolo bicikl. Na fotografijama se jasmo mora videti da su u pitanju Capriolo bicikle, tj. jasno videti nalepnica brenda Capriolo.

Imena dobitnika biće objavljena petkom  i  biće saopštena u programu Radija S i objavljujemo na  Fejsbuk stranici  i Instragramu.

U slučaju da više učesnika akcije bude imalo isti broj bicikala na fotografiji ili fotografijama, nagradu osvaja onaj  učesnik akcije/slušalac koji je prvi započeo učešće u akciji „Slikaj i vozi“.

 1. Učesnici mogu dostavljati samo one fotografije u odnosu na koja poseduju autorska prava. Izričito je zabranjeno postavljanje materijala kojima se povređuju autorska i druga prava bilo kog trećeg lica.
 2. U slučaju da je objavljivanjem fotografije povređeno autorsko ili bilo koje drugo pravo bilo kog trećeg lica, učesnici preuzimaju punu i isključivu odgovornost za bilo koji zahtev za obeštećenje ili drugi zahtev koji bilo koje treće lice eventualno uputi njemu i/ili Radiju S s pozivom na takvu povredu i obavezuje se da obešteti Radio S.
 3. Dostavljanjem fotografija, tokom trajanja Akcije, učesnici prenose na Radio S autorska prava i ovlašćuju ih da dostavljeni materijal mogu koristiti u marketinške i druge svrhe za potrebe Smedia portala i Radija S.
 4. Fotografije biće objavljene na FB stranici odnosno Instagram straniciu roku od 24 časa od vremena unošenja u inbox FB stranice odnosno Instagram stranice Radija S .

7.Fotografije koje nisu u skladu sa temom Akcije neće biti objavljeni FB stranici odnosno Instagram stranici.

 

 

ZAŠTITA PODATAKA

 1. Podaci o učesnicima koristiće se isključivo za potrebe realizacije Akcije.

Sa ličnim podacima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti . Učesnik u Akciji potvrđivanjem da je upoznat i saglasan sa ovim Pravilima, i samim učešćem u Akciji dozvoljava korišćenje njegovih ličnih podataka za potrebe realizacije kviza.

 

NAGRADE

 1. Nagrade za učešće u Akciji obezbeđuje sponzor Capriolo . Radio S će Sponzora obavestiti o dobitnicima nagrada i dobitnike uputiti da sa sponzorom dogovori o načinu realizovanja dobijene nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade, pobednik mora dokazati identitet ličnim dokumentom (lična karta, pasoš).

 

OSTALE ODREDBE

 1. O ovim pravilima će slušaoci Radija S obaveštavani kroz program Radija S, bez obzira da li će biti učesnici u akciji radija S „Slikaj i vozi“.

 

U Beogradu 30.03.2018.g.

 

 

komentari (19)

 • petar
  01. 07. 2018.
  radio s1
 • petar
  01. 07. 2018.
  radio s1
 • petar
  01. 07. 2018.
  radio s1
 • petar
  01. 07. 2018.
  radio s1

Slušajte nas